di 13 dec.

|

Leiden

THE HACKENSAW BOYS

De Terugkeer van 'The Appalachan Saints'

THE HACKENSAW BOYS

Tijd en locatie

13 dec. 21:00 – 23:00

Leiden, Middelste Gracht 123, Leiden

Over het evenement

Direct reserveren via PAYLOGIC  (entree 15 euro inclusief garderobe) 

vvk: PLATO //06 42 96 71 77

Antieke folk- en bluegrassmuziek uit de schilderachtige Appalachen klinkt weer actueel in de handen van The Hackensaw Boys, die er een dosis eenentwintigste-eeuwse rock ’n’ roll energie in stoppen. In 2006 wonnen de heren uit Virginia – tamelijk onverwachts – de Leidse QBUS poll als beste live act van dat jaar. Anno 2022 klinkt deze legendarische formatie, samen met de op het oude vertrouwde nest teruggekeerde oprichter  van The Hackensaw Boys David Sickmen als een kruising tussen The Carter Family en the Ramones.

Een politiek correct alternatief voor al uw onverwachte feestneigingen. Er is weinig muziek die meer uitnodigt tot ongecompliceerd hossen en vrolijk meebrullen dan de opgefokte bluegrass van dit zooitje ongeregeld uit Virginia. Juist door al die vrolijkheid zou je bijna vergeten dat de heren van The Hackensaw Boys in de eerste plaats een verschrikkelijk goede band vormen. Een band die al een aantal albums op rij een stokoud genre springlevend houdt en bruisend van energie laat klinken.

Dinsdag 13 decemberi zullen ‘The Hackensaw Boys’ vanaf 21.00 uur met ongeremd enthousiasme en ijzersterk spel het laatste optreden van het jaar in QBUS wellicht onvergetelijk maken. The Boys to Entertain You!!!!

Deel dit evenement