zo 24 apr.

|

QBUS CLUB

JEB LOY NICHOLS & WESTWOOD ALL-STAR CLOVIS PHILLIPS

ENIGE SHOW NEDERLAND !! UNSUNG HERO die al meer dan 20 jaar pareltjes van countrysoul (met vleugjes pop, jazz, funk & reggae) aan elkaar rijgt. start: 21.00 // entree : 20

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
JEB LOY NICHOLS & WESTWOOD ALL-STAR CLOVIS PHILLIPS

Tijd en locatie

24 apr. 21:00 – 23:05

QBUS CLUB, Middelstegracht 123, Leiden

Over het evenement

direct reserveren: on line Paylogic

PLATO // 06 42967177

Het zou het volmaakte verjaardagscadeau zijn als Jeb Loy Nichols 24 april zijn unieke liedjes door de QBus kan laten schallen. Sinds zijn optreden in QBUS (2006) een lang gekoesterde wens. 

De stem van Jeb Loy Nichols houdt het midden tussen het fluisterzingen van J.J. Cale en de moerasstem van Tony Joe White. Zijn nummers kennen dezelfde bedrieglijke eenvoud als de nummers van deze twee grootheden en doen op hun best niet onder voor de countrysoul van de gerenommeerde songwriters als Dan Penn en Spooner Oldham.

Meer dan 20 jaar lukt het hem al onder de publieke radar te blijven . Een wonder dat zijn gloedvol & ingetogen geluid ,  slechts door een handjevol echte fans wordt gewaardeerd . Misschien wil hij ook wel niet die doorbraak naar het grote publiek en vindt hij voldoening in het rustige, teruggetrokken leven dat hij leidt. Want intussen heeft hij Londen en Texas de rug toegekeerd en is hij, samen met zijn vrouw, gaan wonen op het platteland van Wales. Ergens in de heuvels in het midden van Wales leeft hij op een afgelegen boerderij, als kunstenaar, muzikant én (milieubewuste) boer. Alleen als hij zin heeft, zo lijkt het, maakt hij een plaat en gaat op tournee. Kortom wij zijn beschikbaar en bereid.;)

Deel dit evenement