top of page

di 24 okt

|

QBUS CLUB

"HALL OF FAME" JERRY LEGER & THE SITUATION " The Best Band You've never heard of (Ron Sexsmith) "

Deze ""ondergewaarde" Canadees gaat dit jaar scoren op Ramblin Roots en Take Root, maar is in Leiden in volle glorie voor de volledige 2uur te bewonderen. Entree: 15 euro (incl.. garderobe) VVK: PLATO

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
"HALL OF FAME" JERRY LEGER & THE SITUATION " The Best Band You've never heard of (Ron Sexsmith) "
"HALL OF FAME" JERRY LEGER & THE SITUATION " The Best Band You've never heard of (Ron Sexsmith) "

Tijd en locatie

24 okt 2023, 20:30 – 25 okt 2023, 22:50

QBUS CLUB, Middelstegracht 123, Leiden

Over het evenement

BESTEL JE KAARTEN !

VVK: PLATO

Website Jerry Leger

In 2005 debuteerde de negentienjarige Jerry Leger met een titelloos album en sindsdien bracht de Canadese muzikant nog eens tien albums uit, zijprojecten niet eens meegerekend.Tussen de releases door toert hij intensief, zowel in zijn eigen land en de VS als op ons continent, bijgestaan door zijn trouwe band 

The Situation

Vorig jaar verscheen ‘Nothing Pressing’ een plaat die ten volle toont waartoe Jerry Leger in staat is: zowel prachtige akoestische sololiedjes als straffe roots rock ‘n’ roll met The Situation. En altijd goede verhalen, de mooiste melodieën, soulvolle vocalen, gebracht met de spirit en energie van een songwriter die lekker in zijn Canadese vel zit en iedere release groei toont. 

Met nu alweer een nieuwe LP op zak – geproduceerd door de legendarische Mark Howard (Daniel Lanois, Bob Dylan, Lucinda Williams, Tom Waits, Neil Young, Willie Nelson, Emmylou Harris.) komt Jerry Leger & The Situation voor de 3de maal in QBUS zijn veelzijdigheid live demonstreren. 

Verwacht een vette 2uur+ durende show met opzwepende rootsrock, breekbare countryballads en gitaarpop met uitstapjes naar rock ‘n’ roll en rockabilly.

Jerry Leger: Live from Paradise

Luister Hier

Deel dit evenement

Event Info: Events
bottom of page